منتدى عالم الابداع

منتدى عالم الابداع

معكم ( نلتقي لنرتقي )
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جالتسجيلدخول
حصريا ولأول مرة على منتدى عالم الابداع _ كل ماتريد معرفته عن حياتك ( العلمية ، الأدبية ، التاريخية، الاجتماعية ، الرياضية ، وغيرها ) موجود هنا على منتدى عالم الابداع
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» كل مايخص لعبة gta san andreas
الإثنين مايو 17, 2010 4:16 am من طرف Moaad

» منظر جميل مرسوم باليد
السبت مارس 13, 2010 9:51 pm من طرف taylor swift

» أوليفر تويست
السبت مارس 13, 2010 1:28 am من طرف Moaad

» الكنافة بالجبن
الجمعة مارس 12, 2010 11:48 pm من طرف Moaad

» مهارات تعديل سلوك الاطفال.
الجمعة مارس 12, 2010 11:19 pm من طرف taylor swift

» شريط أخبار الجزيرة على سطح المكتب
الجمعة مارس 12, 2010 9:13 pm من طرف Moaad

» اخر التكنلوجيا
الثلاثاء مارس 09, 2010 6:41 am من طرف ahmed

» فرنسا...........!
الثلاثاء مارس 09, 2010 1:59 am من طرف taylor swift

» فيكتور هوجو
الثلاثاء مارس 09, 2010 1:53 am من طرف taylor swift

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى

شاطر | 
 

 Italian Pizza at Hom.

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
taylor swift
مشرفة عامة
مشرفة عامة
avatar

الجنس : انثى

عدد المساهمات : 79
نقاط : 32802
تاريخ التسجيل : 17/02/2010

مُساهمةموضوع: Italian Pizza at Hom.   الإثنين مارس 01, 2010 3:15 am

izza dough (same as bread dough):


Prepare the dough by mixing together (also with the aid of a bread a machine)
1 and ½ cup of warm water
1 and ½ tea spoon of salt
1 and ½ tea spoon of yeast
3 cups of flour


Wait about 2 hours to rise and you have your pizza dough


Since I assume most of us do not have a wood firebrick oven in the house. The next best thing is the use of a pizza stone in a normal oven. I have my pizza stone for over 10 years and I use it to make nice crusty breads (bread does not cook well in a bread machine).

The pizza stone will retain heat from the oven and cook the pizza fast without the need for fattening oils etc - So when baking you don't need a greased pan. Just put the dough on the pizza stone. The crust will come out dry and 'crusty' ( The pizza stone can be used to make excellent bread as well Ok use either good canned tomatoes (Just tomatoes - not any pre-prepared sauces) or fresh tomatoes if they are available - You can even mix them together - put them in a food processor and chop themut the mozzarella in the food processor so you will be able to spread it over the pizza.

Now use the rolling pin to make a thin layer of pizza crust. What I do now, it sounds a little strange but it helps a lot, put the raw pizza (the pizza crust that you just rolled out) by itself in the oven for just 1 minute (Reason: if the crust is too soft is very difficult to add tomatoes etc without ruining it) - After 1 minute remove the pizza dough and apply the tomatoes, mozzarella and fresh basil. Place the pizza in the oven for about 5 / 6 minutes 'till all the mozzarella is nicely melted. Take it out of the oven and serve. What is nice about this pizza is the unexpected different authentic Italian taste - also there are no greases oils or addictives of any type ( like powder garlic so popular in the Italian American food tradition but never used in Italy - so you are not allowed to use it). Anyway, after you practice with a few pizzas I might even give you the permission to try it with different toppings.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

_________________
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Moaad
المدير العام
المدير العام
avatar

الجنس : ذكر

عدد المساهمات : 198
نقاط : 33009
تاريخ التسجيل : 11/02/2010
العمر : 29

المدير العام
اللعب:

مُساهمةموضوع: رد: Italian Pizza at Hom.   الإثنين مارس 01, 2010 9:26 pm

تسلمي على الطرح
ودمتي بود
المدير العام

معاذ moaad

_________________
لا اله الا الله محمد رسول الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://moaad-1995.ahlamountada.com
 
Italian Pizza at Hom.
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى عالم الابداع  :: قسم حواء :: المطبخ-
انتقل الى: